Termeni si conditii

Bine-ati venit pe site-ul nostru www.tipografiagrafx.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos, referitoare la folosirea acestui site. Accesul/vizita dumneavoastra pe acest site este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare, implicand acceptul dumneavoastra explicit in ceea ce le priveste, si reprezinta intreaga intelegere (contractul) intre parti.

DEC SRL, denumita in continuare DEC, ca autor/proprietar/administrator al site-ului www.tipografiagrafx.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza la orice moment continutul acestui site, la fel si Politica de confidentialitate, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara o instiintare prealabila. Pentru aceasta, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati acceptat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si aplicabile pentru toate site-urile web pentru care DEC SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste site-uri web (asa cum exista in prezent sau vor fi implementate in viitor), precum si site-ul web www.tipografiagrafx.ro vor fi numite, in continuare, individual sau colectiv Site si/sau Site-uri.

Cuvintele la singular le includ si sensul plural, iar cuvintele la plural includ si sensul singular, cuvintele care denota genul masculin includ si femininul, iar cele ce denota genul feminin includ si masculinul in cadrul prezentului document.

DEC SRL este autorul Site-urilor si beneficiilor din toate drepturile legale recunoscute de autori, conform legislatiei romane si internationale. In absenta unei alte explicatii, toate materialele, incluzand imagini, texte, sloganuri, desene, pictograme, fotografii, clipuri audio/video, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea DEC sau sunt autorizate pentru a fi utilizate de catre DEC.

DEC va acorda o licenta limitata de acces/vizita a Site-ului, fara posibilitatea de a-l modifica in absenta unui acord cu DEC. Aceasta licenta nu include:

  • Vanzarea sau utilizarea informatiei prezentate pe site in scopuri comerciale;
  • Descarcarea sau copierea informatiei referitoare la conturile utilizatorilor;
  • Folosirea tehnicilor de minare a datelor, roboti sau tehnologii similare ce permit extragerea si analiza datelor.

DEC va acorda o licenta limitata, revocabila si neexclusivista, pentru a crea un hyperlink spre pagina principala a Site-ului atata timp cat linkul nu descrie DEC sau un partener/afiliat al acestuia, intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea marcii inregistrate DEC in cadrul acestui hyperlink, fara obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al DEC.

Continutul integral si/sau partial al Site-urilor nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara obtinerea in prealabil a consimtamantul scris al DEC.

DEC este o marca inregistrata a DEC SRL. Domeniul keysys.ro este detinut de DEC SRL. Folosirea acestei marci inregistrate, a domeniului sau a numelui DEC, direct sau „ascuns” fara obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al DEC este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora va anula imediat si automat licentele acordate de catre DEC, in conformitate cu cele mentionate anterior.

SITEUL ESTE OFERIT DE CATRE DEC DUPA PRINCIPIUL „ASA CUM ESTE” SI „ATATA TIMP CAT ESTE VALABIL”. DEC NU GARANTEAZA CA ACEST SITE, SERVERELE PE CARE ESTE GAZDUIT SAU CA MAILURILE TRIMISE DE keysys.ro NU CONTIN VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE INFORMATIVE CU UN CARACTER POTENTIAL RAUFACATOR. UTILIZATORUL FOLOSESTE ACEST SITE PE RISCUL SAU; DEC SRL NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU POSIBILELE DISTRUGERI DIRECTE SAU INDIRECTE, CAUZATE DE CATRE ACCESUL SAU VIZITAREA SITE-ULUI SAU PRIN FOLOSIREA INFORMATIEI INCLUSA PE SITE. DEC SRL NU ESTE RESPONSABILA PENTRU ERORILE SAU OMITERILE CE POT FI INTERCALATE IN ELABORAREA SAU PREZENTAREA MATERIALELOR DE PE ACEST SITE. DEC SRL NU OFERA NICIO GARANTIE PENTRU CONTINUTUL SAU UTILIZAREA ACESTUI SITE. INFORMATIA PUBLICATA CORESPUNDE REALITATII DIN MOMENTUL INREGISTRARII SALE PE SITE SAU AL ADUCERII LA ZI A UNOR PAGINI DE PE SITE.

Efectuarea operatiilor neautorizate pe acest site, incluzand (dar nelimitandu-se la): folosirea abuziva, folosirea frauduloasa, accesul neautorizat, modificare, preluarea informatiei scrisa in scopuri comerciale, blocare acces, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii acestui site pot trimite comentarii, notificari, sugestii, idei sau observatii legate de continutul sau structura Site-ului, respectiv pot pune intrebari atata timp cat subiectele nu sunt ilegale, obscene, amenintatoare, defaimatoare, afecteaza viata privata, proprietatea intelectuala, a DEC sau a unei terte parti, si care nu dezvolta campanii politice/electorale, tendinte comerciale, scrisori-in-lant, emailuri in masa, sau orice alta forma de spam. Nu aveti dreptul de a folosi o adresa de email falsa sau sa va folositi de identitatea unei alte persoane sau entitati. DEC isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a sterge sau publica informatiile de acest gen transmise.

Prin transmiterea informatiei astfel, daca nu se specifica altfel, ii acordati companiei DEC si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, non-exclusivist, interminabil, irevocabil si sub-licentiabil de utilizare, reproducere, modificare, adaptare, publicare, traducere, derivare, distribuire sau postare a ei in orice mediu, din intreaga lume. Astfel, daca ei vor decide, DEC si partenerii/afiliatii sai au dreptul de a folosi numele pe care le-ati trimis in conjunctie cu informatia. Dumneavoastra declarati si admiteti ca detineti sau controlati toate drepturile referitoare la transmiterea informatiei, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea lor nu vine in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca acestea nu vor cauza pagube unei terte persoane si ca vor compensa complet DEC si partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia trimisa in acest fel.

DEC SRL respecta drepturile intelectuale ale celorlalti. Daca considerati ca munca ta a fost copiata intr-o maniera care afecteaza dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati o instiintare catre DEC care sa cuprinda:

  • Semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate pentru a reprezenta proprietarul dreptului de proprietate;
  • O descriere a materialelor protejate de drepturile pe care considertati ca v-au fost incalcate;
  • O indicare/localizare a portiunii in Site in care considerati ca drepturile v-au fost incalcate;
  • Adresa de corespondenta, numarul tau de telefon si adresa de e-mail;
  • O declaratie pe proprie raspundere in care sa specificati ca sunteti convins ca utilizarea respectiva nu a fost autorizata de catre proprietarii de drepturi, reprezentantii sai sau de catre lege;
  • O declaratie pe proprie raspundere realizata la biroul notarial, in care sa se specifice ca ati actionat cu buna credinta, ca instiintarea este completa si corecta, si ca dumneavoastra sunteti proprietarul dreptului sau ca actionati in numele proprietarului.

Va rugam de asemenea sa accesati sectiunea Politica de Confidentialitate referitoare la accesul/vizita dumneavoastra pe acest site.

Termenii si conditiile de utilizare sunt supuse legislatiei romanesti in vigoare. Eventualele litigii care s-ar putea ivi vor fi solutionate pe cale amiabila, in 30 de zile lucratoare de la inregistrarea lor la sediul DEC SRL. In cazul in care partile nu vor solutiona pe cale amiabila litigiile intervenite, acestea vor fi date spre solutionare instantei competente de la sediul DEC SRL.DEC SRL

Str. Rosiorilor, nr. 1, Oradea, 410204, Romania
Telefon: +40-(0)359 451 025
Fax: +40-(0)359 451 025
Email: tipo@tipografiagrafx.ro

Site-ul este proprietate a SC DEC SRL inregistrata la Camera de Comert cu J05/313/1991, CUI RO3652289.

GrafX